Марки
 
Количка
0 продукта
 
Най-продавани
 
 
Препоръчани
 

Условия за ползване

Добре дошли в sbb-bg.net !

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. sbb-bg.net си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор.

ГАРАНЦИИ

Всички стоки в сайта на sbb-bg.net се продават с 6 месеца гаранция. Тази гаранция се удостоверява с гаранционна карта, която задължително придружава закупената стока и влиза в сила от датата на изпращането на стоката, което се отбелязва и в гаранционната карта.

СИГУРНОСТ

Личната информация, която подавате към сайта на sbb-bg.net е защитена при възможно най-високото технологично ниво на сигурност съществуващо в момента.
sbb-bg.net Ви гарантира,че Вашата лична информация подадена в процеса на покупката ще бъде надеждно защитена.По никакъв повод и под никакъв предлог ние няма да продадем или предоставим вашата лична информация на трета страна. Ние се задължаваме да използваме тази информация само в процеса на осъществяване и изпълнение на поръчката ви, както и при нужда от помощ при бъдещи ваши поръчки. По подразбиране някои оторизирани трети страни, които участват в разплащанията, доставката и други дейности свързани с изпълненията на вашите поръчки имат достъп до части от нашата база данни, които са свързани с изпълнението на техните задължения.

АВТОРСКИ ПРАВА

Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство.

Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста , графиките, снимките и запазените знаци са собственост на sbb-bg.net, на доставчиците му или на производителите на съответните стоки и продукти и са защитени от международните закони за защита на авторските права.

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

sbb-bg.net се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.
sbb-bg.net може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за кликанията върху техните рекламни банери и линкове, да изготвя вътрешни статистики, както и за целите на директния маркетинг.

С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до sbb-bg.net на посочения адрес или e-mail за контакти.


 

Free hit counters